Volgens Televizier wordt Beau van Erven Dorens verzet naar de late donderdagavond.

Vanaf 5 maart is Beau niet langer op prime time te zien op de maandagavond, maar op donderdagavond om 23.20! Wedden ik het Kan met Jeroen van der Boom werd zaterdag ook niet best bekeken en wordt daarom komend weekend uitgezonden om 21.50 uur in plaats van 20.00 uur.

De Wereld van Beau trok afgelopen maandag een dramatische 267.000 kijkers. Kijkcijferhits Radar op Nederland 1 (bijna 2 miljoen kijkers), CSI op RTL 4 (1,4 miljoen) en Voetbal International (844.000) wisten de kijkers van de maandagavond voor zich te winnen.

De vorige aflevering van De Wereld van Beau trok met ruim 500.000 kijkers eveneens minder kijkers dan gehoopt. Het andere SBS-programma met Beau, The Winner Is…, blijft op donderdagavond met ruim een half miljoen kijkers ook ver achter bij de verwachting. Deze programmering blijft echter vooralsnog onveranderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>